5th Anniversary Celebration

Fa'amanatuina o le 5 Tausaga

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

O le aso 29 o Tesema 2014 ose aso fa'apitoa mo le aufaigaluega uma a le CHNSEAL aua e le gata o le aso o le 5 tausaga o le fa'avaeina o le CHNSEAL, ae o le aso fo'i na tatala ai le Hongyesbag, o se la'au fou na fa'atupe e CHNSEAL.

Na o le tasi le aso na muamua atu, na faia ai e CHNSEAL se faʻamanatuga faʻapitoa mo se amataga fou.I le aoauli, e silia ma le 500 tagata faigaluega mai le CHNSEAL ma Hongyesbag o lo'o laei toniga na pu'eina se ata fa'atasi ma faia se savali fa'atonu e tusa ma le 2.5km mai le matou nofoaga muamua o la'au i le Huangshan Taiping International Hotel.Na fa'ai'u le fa'afiafiaga i le taumafataga fa'atasi ma le fono fa'aletausaga i le faletalimalo.I le taimi o le taumafataga, na faia ai e le matou peresitene o Mr. David Yu se lauga faamaoni.Na ia tusia ni talafaatusa se tolu i le va o le 5 tausaga o le CHNSEAL ma se tamaititi e lima tausaga, i le va o le tatalaina o le laau fou ma se pepe faatoa fanau mai, i le va o tagata faigaluega lagolago uma ma uo ma se aiga tele.E talitonu o ia, faatasi ai ma le tausiga alofa a le aiga tele, CHNSEAL ma Hongyesbag o le a vave ona avea uma i laua ma alii.

O Mr. Yu o le tagata fai pisinisi muamua na te taʻitaʻia lana 'au e toe foʻi i le taulaga ma vaneina i Huangshan Industrial Zone.I le faaiuga o le 2009, na toe siitia ai le kamupani mai Wenzhou i Huangshan ma i le taimi nei na suia i se igoa fou o CHNSEAL HUANGSHAN CO., LTD.O le tausiga lelei ma le lagolago mai tagata o le nu'u ma le malo fa'alotoifale e fa'aosofia ai le naunau fa'apisinisi o CHNSEAL.I le lima tausaga talu ai, ua molimauina e CHNSEAL le televave ma le mautu o le tuputupu aʻe o lona atinaʻe fua, tau o galuega, lafoga, faʻatau, atinaʻe oloa fou faʻapea foʻi ma le maketi.E na'o le afa tausaga o le CHNSEAL e fa'amae'a ai le fausiaina o fale fou ma fa'amataina i le aso 29 Tesema, 2014.

O a matou oloa o faʻamaufaʻailoga pusa, faʻamaufaʻailoga faʻamau, faʻamaufaʻailoga palasitika ma faʻamaufaʻailoga pa, aemaise lava, matou te gaosia le pusa meli ma ato meli.O le tulaga maualuga o oloa e aumaia ai ia i tatou le igoa lelei i le maketi.
E le gata o Saina a le malo CUSTOMS o le matou tagata faʻatau, faʻapea foʻi ma faʻamaufaʻailoga kamupani tetele e saunia e matou.E pei o le SF express, JD express...

news (16)
news (15)

Taimi meli: Oke-28-2021